Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji všem za diskusi. Obecně národní bohatství je vše, co se vyprodukuje v naší zemi. Co s etýká většiny, pokládá se obecně tato většina větší než 50%. V tomto konkrétním případě to je kolem 85% občanů naší země. Souhlasím s tím, že každý nespokojený má růrné důvody pro svoji nespokojenost, nicméně tato většina platí. JInak musím souhlasit, že mezi lidmi převládá strach. Strach o ztrátu zaměstnání, strach z exekucí, strach z kriminality apod. A tento pocit strachu mimo jiné vyplývá z pocitu, že jsou lidé bezmocní cokoli změnit a že u politiků nemají zastání. Musím však říci, že to není pravda. Existují politici, mezi které se počítám, kteří každodenně řeší problémy svých spoluobčanů a který má odvahu je řešit. Že se vše vždy nepovede je také pravda. Proto jsem vzýval k národní jednotě po sjednocení a nikoliv pro rozdělení. To, co se nyní odehrává ve vztahu k prezidentovi na ulicích se mi moc nelíbí. Ne proto, že chci hájit pana prezidenta, ale proto, že každý má nárok na svůj názor. Demonstrace a další akce jsou zneužívány k politickému boji. A to je špatné.

0 0
možnosti
JR

J98a64r28a 39R19a40n56k

16. 11. 2014 20:29

Nevim, co u Vas znamena vetsina, nemuzete se vyjadrit v %? Vsichni mi pratele v CR sice nadavaji a stydi se za malo vychovaneho prezidenta, ale kazdy tvrdi, ze se ma dobre a pri navstevach vidim, ze nikomu nic neschazi, mozna cas na vice a delsi dovolene;-)

0 0
možnosti
TT

ryzí dle vzoru jarní

0 0
možnosti
AK

Jetřebismy ("Je třeba aby...) jsou možná i zajímavé, ale podstatnější je jak...

Zbavili jsme se socialismu sovětského typu a to je fajn, ale současný lichvářsko-exekutorsko-mafiánský kapitalismus málokoho euforizuje.

Pokud se někdy dostanete mezi lidi, zjistíte, že to, co mezi nimi převládá není nedostatek zdravého rozumu, nesmyslná přetvářka nebo závist, ale strach a pocit bezmoci.

Lidé se cítí bezmocní, mají pocit, že nemají nikde zastání, že jsou jen diváky v politické hře, do které nemají co mluvit. Objevuje se přirovnání ke konci 80.let - mně to připomíná konec 80. let, říkají často ti starší.

Pak je tu strach - existenční. Když si budu stěžovat, půjdou po mně. Panuje naprostá nedůvěra že existují nějaké neutrální spravedlivé procesy.

Život v ČR přirovnávají k životu v džungli - především v souvislosti s exekucemi na původně bagatelní částky.

Nutnost být stále ve střehu a dávat stále pozor na každý detail je nesmírně unavuje a deprimuje.

Kdybych měl sformulovat hlavní úkol pro vládu, zněl by:

Zbavit lidi strachu!

1 2
možnosti
Foto

J61i35ř10í 70K81i71n48d23l

16. 11. 2014 15:07

Velmi často politiku neutvářejí politici, ale mediokracie, která je řízená Babišem se kterým je ČSSD v koalici ;-D;-DRvRvRv

1 1
možnosti
Foto

J88i24ř29í 23K85i32n92d76l

16. 11. 2014 15:05

" Nespravedlivým přerozdělováním národního bohatství." ;-D;-D Co je národní bohatství ??RvRvRv

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS