Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji za názory a určitě chápete ,že s nimi nemohu souhlasit. ČSSD je dnes jedinou politickou stranou, která se svým programem řeší problémy dneška . A to i přes to,že se řada věcí nepovedla či že sociální demokracií reprezentují někteří lidé ,kteří by ji reprezentovat nemuseli. Zažil jsem prohry i výhry, ale mohu vás ujistit, že myšlenky, ideje i program sociální demokracie přetrvá . Ale souhlasím,že bez důvěry voličů svůj politický program nebudeme schopni realizovat. Ně,to opravdu nekrolog nebyl. Naopak, chtěl jsem připomenout historickou, společenskou i politickou vazbu na ČSSD. A také na skutečnost, že sociální demokracie, jako jediná z post komunistických zemí, nevzešla z komunistické strany.

0 0
možnosti
Foto

Ano, správný postřeh v článku - "v dnešní době se ČSSD musí poprat s novými hrozbami" ....!

Zejména s hrozbami, že je nebude nikdo volit a že pak přijdou o teplá koryta! Rv

0 0
možnosti

Naučte se napřed respektovat pojmy jako "pravomocné rozhodnutí soudu" a pak teprve básněte něco o poutech s občany.

3 0
možnosti
VD

Tak jako ironie, nebo nějaký skrytý pokus o vtip, to není špatné;-)

Nicméně za rok, v příštích parlamentních volbách, se realita ukáže. Osobně si ale myslím, že úspěchem pro ČSSD bude, když získá víc hlasů než KSČM.

1 0
možnosti
JV

J72i93r89i 23V93r77a69b12e52c

15. 11. 2016 8:17

Polovicka vas v CSSD jste prebarveni komunisti - nevolitelna strana Rv

2 0
možnosti
MB

Nepopírám historickou tradici ČSSD ... V kontextu současnosti ovšem již jde o stranu v zásadě bizardní ! Tradičně není schopna oslovit mládežníky, cíleně demontuje základ rodiny a nepodporuje OSVČ, neujasněnost k uprchlíkům. Osvědčení starší - emigrují k Hnutí ANO ... K tomu neúnavný brouk dřevokaz - p. Miloš Zeman.

Stranu zachraňuje rychlostudent + spiklenec schůzek, který dokázal VŠ zvládnout za 9 měsíců ! (Není zatčen, ani namáčen ve vodním toku Vltavy !). Předseda strany = Premiér je v rukou spekulanta p.Krůpy, s pohledávkou na 324 milionů Kč. Je zřejmé, že jakási přirozená únava voličů přijde - nicméně ta demontáž strany je vcelku obdivuhodná ! Za 1 rok, vše skončí - Vítejte mezi okrajovými, opozičními stranami ! Současné vedení předvádí kus obdivuhodné, anarchistické práce ! I praotec Bakunin, by se nestačil divit, krach idejí + účetnictví ... :-)

2 0
možnosti
ZJ

.... tyto - a podobné - propagantistické články si pane autore schovejte na nějaký budoucí sjezd svých oveček, které vám za něj jistě rády zatleskají :-PRv!Článek jste zřejmě asi opsal z Rudého práva, jen těm stranám jste prohodil jména :-/!

5 0
možnosti
Foto

;-D;-D A na to jste přišel kde a jak? ;-D;-D

Díky, rozesmálo mne to hned po ránu. ;-D

4 0
možnosti
JC

J20i59ř27í 69C52í93s82a98ř

15. 11. 2016 7:42

Titulek mi připadal na první pohled jako nemíněný vážně ... jen do té doby co jsem shlédl autorovo CV. Mám totiž za to, že u mnoha občanů je bohužel toto pouto hlavně finanční ...

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS