Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ČSSD neskončí v propadlišti dějin,protože její politický program a ideje se zastávají zaměstnanců i těch ,kteří se dostali do tíživé životní situace. Z programového prohlášení vlády ,kde je 70% programových priorit zbývá uskutečnit málo. Sociální bydlení je jedním z těchto restů. Zákon mají ve své legislativě téměř všechny vyspělé země ,ale souhlasím ,že bude důležité znění zákona a jeho praktická realizace . Zda zákonodárci žijí či nežijí ve skleníku je otázkou individuálního přístupu každého z nich. Já rozhodně v něm nežiji a žít nehodlám.

0 0
možnosti
Foto

Speciálně pan poslanec A. S. žije ve skleníku zcela určitě, protože jako skleníková kytička žije už velmi dlouho v naprosto jiném a odlišném světě než běžní (obyčejní) občané tohoto státu. Kdyby tomu tak nebylo, nebyl by nikdy schopen psát právě to, co zde na svém blogu - jako značně od reality odtržené - uvádí. Kdyby byla ČSSD již od dob premiéra Paroubka tak schopná, tedy uvést v život a do praxe všechny svoje programy, museli by tuto stranu lidé volit neustále dodnes a to nejen na úrovni celostátní, ale také krajské. A protože tomu tak s úspěšností této strany není a ČSSD si svoje sliby neplní, pošlou voliči tuto stranu letos na podzim po právu tam, kam patří.

0 0
možnosti
DR

Zamyšlení sedmé pro vás a vaše kolegy. Zda na tom skleníku, o kterém píšete, přece jen něco není.

1 0
možnosti
Foto

Sociální demokracie (známá pod zkratkou ČSSD) by měla se svými zákonodárci, tedy poslanci a senátory do podzimu 2017, tedy ještě dříve než se ve vší slušnosti odebere na dlouhá léta do propadliště dějin, nepsat nikde žádné další chiméry, ale především splnit zbytek všech slibů, které jsou napsány v "Programovém prohlášení vlády ČR". Až budete pane poslanče řešit zákon o sociálním bydlení, který měl být schválen nejpozději letos v létě a již od zítřka měl podle původního plánu ČSSD začít platit (jehož autorkou č. 1 je vaše notně přepracovaná 1. místopředsedkyně a ministryně práce a sociálních věcí M. Marksová), určitě se pěkně zapotíte. Především u bodu, kdo a za jakých okolností bude mít na sociální bydlení přednostní právo a kdo a proč bude opět bydlet zadarmo...!!

3 0
možnosti
Foto

Stále to bude lacinější než existence bezdomovců. Spočítejte si, kolik stojí vězni.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS